Полк Національної гвардії України «Азов» визволив чотири населені пункти під Маріуполем (відео)

22:40 10 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки полку Національної гвардії України «Азов» в інтернет-мережі «Facebook»

Бойовики перекидають частину артилерії з-під Дебальцевого на Маріупольський напрямок.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У перший день наступу на Новоазовськ полк Національної гвардії України «Азов» звільнив від терористів чотири населені пункти, за ще два йдуть бої. Наразі військові тримають лінію Широкіно-Комінтерново-Павлопіль. Про це повідомляє сьогодні, 10 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» прес-служба полку «Азов», яка, зокрема, інформує:

«У районі Широкіно, на Саханівському напрямку, точаться бої. Ворог накопичує техніку, працюють міномети та ствольна артилерія.

У результаті першого дня наступу маємо 14 поранених. На щастя, загиблих немає.

З російської сторони є втрати. Точно відомо про шістьох вбитих сепаратистів. Операція продовжується». 

Командир «Азову» Андрій Білецький додав, що по рації бійці чули паніку супротивника. Терористи просять про допомогу з Росії, окрім того, частина російської артилерії з-під Дебальцевого перекидається на Маріупольский напрямок.

Білецький також повідомив: «Зараз ми відтіснили противника на ту дистанцію, з якої він вже не зможе гатити по Маріуполю «Градами». Але в нього є «Смерчі» та інша артилерія. Наша мета — Новоазовськ».

Командир «Азову» зазначив, що наступ полку став для бойовиків поною несподіванкою.

«Вони у паніці і просять про допомогу звідусіль. А щодо витоку інформації – про майбутню операцію знали тільки одиниці. Тому для ворога наш наступ був шоком», – сказав Білецький, підбірку сьогоднішніх повідомлень якого та прес-служби полку «Азов» передає у вівторок на своєму сайті «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів