Поки Путін при владі, війна не припиниться, – російський громадський активіст

17:24 24 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: smoliarm.livejournal.com

Поки путінський режим буде при владі у Росії, війна продовжуватиметься. Про це в ефірі громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу повідомив громадський діяч, ГО «Комітет солідарності з Майданом» (Росія). Павєл Шелков.

За його словами, війна буде подвійною. Або вона буде відкритою, коли наступають танки, розстрілюють людей з «Градів» та інше. Або прихованою, коли будуть засилатися диверсійні групи, нападати на об’єкти комунікації і не давати країні спокійно жити.
 

- Глибинна причина цієї війни в тому, що путінський режим спирається тільки на силу та насилля. Він отримав великий шок у 2012 році, коли в Москві на вулиці вийшли люди з вимогою негайної відставки Володимира Путіна та всієї його вертикалі. Після цього у Путіна загострився психічний розлад, він розпочав репресивні заходи стосовно громадян Росії, - вважає громадський діяч.

Цей шок поглибився подіями Майдану в Україні. Павєл Шелков стверджує, що Путін таки зійшов з глузду і для нього збереження влади зараз є важливішим навіть над існуванням всього людства. Це свідчить рішення про розгін Майдану та вказівки стріляти в людей.

- Після перемоги Майдану в Путіна залишилися тільки одна мета – знищити громадян вільної України, які насмілилися стати вільними. Тому війна триватиме. Вона може посилюватися, послаблюватися, відбуватися перемир’я. Але війна не зупиниться, - вважає росіянин.

А зупинити Путіна зможуть тільки Європа, Україна та росіяни, але тільки всі разом. Мусять бути реальні та жорсткі санкції від Європи. Багато чого залежить від України, наскільки вона не дозволить Росії розчленити себе та буде чинити опір. І російська громада мусить внести свій вклад у припинення війни.

Довідка
Павєл Шелков.  Учасник російського Майдану 2011 и 2012 років, ініціатор створення Російського комітету солідарності з Майданом – організації, яка першою в Росії подтримала Україну в лютому 2013року, делегат від Россії 2 і 3-го Всеукраїнського форума Євромайданів в Одесі та Умані, ініціатор створення та ідеолог РАР (Російського антивоєнного руху).


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів