Українські силовики намагаються прорватися до центра Слов'янська, – ЗМІ (відео)

20:06 6 червня 2014 р.

Фото до новини

Як повідомляють у п'ятницю джерела інтернет-видання «InfoResist», під час бою активно застосовується бронетехніка.


Відео: Лента Новостей

Сайт «InfoResist» розповідає сьогодні, 6 червня, в повідомленні «Сили АТО почали наступальні дії на позиції бойовиків в Слов'янську»:

«Почалася масована атака українських військ на Слов'янськ. Як повідомляють джерела «InfoResist», під час бою активно застосовується бронетехніка, зокрема, танки Т-64.

Зараз війська повністю оточили місто і прагнуть, придушивши вогневі точки терористів, прорватися до центру Слов'янська. Після того як сьогодні бойовиками був збитий розвідувальний літак АН-30, активізувалися дії військових – над Слов'янськом були помічені винищувачі й почався активний обстріл позицій бойовиків.

Велика наступальна операція Збройних сил України, Національної гвардії і МВС увійшла в свою активну стадію. Нагадаємо, кілька днів тому силами АТО був звільнений один з ключових центрів оборони терористів, місто Красний Лиман».

Натомість раніше «BBC Україна» інформувало в повідомленні «Українські танки штурмують Слов'янськ»:

«Українські війська, як повідомляється, ведуть танкову атаку на Слов'янськ. Серйозні бої йдуть на межі міста.

За словами кореспондента BBC, який побував поруч з містом в четвер, військові ще тоді оточили місто і стягнули до Слов'янська важке озброєння. Велика операція проти проросійських сепаратистів, за словами української влади, увійшла в свою активну фазу.

Голова МВС України Арсен Аваков на цьому тижні заявляв, що в районі Слов'янська «йде активна наступальна фаза АТО». Він попередив жителів Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману про необхідність залишатися вдома і не підходити до позицій сепаратистів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів