По позиціях українських військових на Донбасі відкривали вогонь 11 разів (відео)

10:45 6 січня 2015 р.

Речник АТО Леонід Матюхін – в ефірі Військового телебачення України.

Речник АТО Леонід Матюхін – в ефірі Військового телебачення України.
Фото: 112.ua

У прес-центрі АТО повідомили у вівторок останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 6 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Починаючи з 2-ї години ночі, на Донбасі не зафіксовано жодного пострілу. Загалом українські військовослужбовці контролюють ситуацію на лінії розмежування й забезпечують мир та спокій на звільнених від терористів територіях.

Oднак до 2.00 незаконні збройні формування 11 разів вдавалися до провокацій і відкривали вогонь по позиціях українських військових використовуючи різні види озброєння, у тому числі тричі – артилерію. Зі стрілецької зброї бойовики обстріляли новий термінал донецького аеропорту та наші позиції на околиці Мар’їнки (місто та райцентр, від якого до Донецька – 21 км, а автодорогою – 33. – «ЩЛ»).

Мінометного обстрілу зазнали населені пункти Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини неподалік Донецького аеропорту. – «ЩЛ»), Шуми (селище, підпорядковане міськраді Дзержинська на Донеччині. – «ЩЛ»), Нікішине (село в  Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ») та двічі – Кам’янка (на Донеччині таку назву мають три села: два – в Старобешівському районі, ще одне – в Тельманівському. – «ЩЛ»).

Терористи вели артилерійський вогонь поблизу шахти Полтавської (в місті Юнокомунарівськ на Донеччині, підпорядковане Єнакієвській міськраді. – «ЩЛ») та населених пунктів Кам’янка й Нікішине».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook»а також у дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів