Підполковник міліції заявив, що подав у відставку через незгоду з наказами його керівництва (відео)

20:00 3 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.liga.net

Начальник райвідділу МВС на Херсонщині стверджує: «Як громадянин України, я маю громадянську позицію та власний погляд на події в країні».


Відео: УДАР Інфо

Про це  підполковник міліції Денис Смоляров заявив у своєму відеозверненні, в якому він запевнив, що подав у відставку через свою незгоду з наказами його керівництва «у відповідь на події в Україні». Він також розповів: «Перебуваючи у рядах МВС, я знаходжуся під присягою і не можу коментувати накази та дії вищого керівництва. Однак, як громадянин України, я маю громадянську позицію та власний погляд на події в країні. Я впевнений, що кожен співробітник міліції щодня ставить собі питання про те, на чиїй він стороні. Свою незгоду з наказами, які віддає вище керівництво МВС, я висловив єдиним законним способом – подав рапорт на звільнення з органів внутрішніх справ».

Про це повідомляє сьогодні, 3 лютого, прес-служба партії «УДАР». Натомість управління зв’язків із громадськістю МВС запевняє у понеділок, що цього начальника райвідділу нібито звільнено з посади ще в грудні через «серйозні недоліки в роботі підпорядкованих йому підрозділів».

Утім, це відомство твердить також, приміром, що не його співробітники вбили повстанців на Грушевського, а буцімто ті один в одного стріляють. Коротше кажучи, маємо «міністерство правди» на кшталт того, про яке писав у романі «1984» Джордж Орвелл.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів