Під Слов’янськом загинули двоє десантників 95-ї окремої аеромобільної бригади зі Житомирщини (відео)

19:18 27 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

Вони – відповідно, 18-й і 19-й військові з цієї області, яких вбили під час українсько-російської війни рашисти.


Відео: ТСН

Агенція УНІАН інформує сьогодні, 27 червня, в повідомленні «Під Слов'янськом сьогодні загинуло двоє військових з Житомирщини, троє поранені»:

«Сьогодні під Слов'янськом Донецької області в зоні АТО загинуло двоє вояків з Житомирщини. Про це УНІАН повідомили у Житомирській облдержадміністрації.

Згідно повідомлення, загинув Максим Добрянський 1988-го року народження з Коростишева Житомирської області – неодружений, та контрактник Ігор Ващук 1994-го року народження, неодружений, родом з міста Овруч Житомирської області. Обоє загиблих служили у 95-й окремій аеромобільній бригаді, що дислокується на Житомирщині.

Також зазначається, що троє вояків з Житомирщини сьогодні отримали поранення в боях на сході України в рамках АТО. Хто саме з вояків отримав поранення, зараз уточнюється.

Таким чином під час АТО на сході України вже загинуло 19 військових з Житомирщини.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у Житомирській області попрощалися із уродженцем села Мовчанівка Ружинського району 20-річним контрактником Віталієм Циборою, який загинув 24 червня під час АТО на сході України. Контрактник Цибора ніс службу за контрактом в окремій механізованій бригаді на сході України. Він був 17-тим військовим з Житомирщини, який загинув під час АТО.

Натомість координатор «Інформаційного Спротиву» й керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«За останні три години терористи вчинили низку нападів на позиції сил АТО. Зокрема, бойовики обстріляли з автоматичних гранатометів АГС-17 і гранатометів РПГ блокпост № 3 під Слов'янськом. Втрат серед силовиків немає.

Із 16.45 протягом півтори години терористи обстрілювали блокпост сил АТО на перетині доріг на Слов'янськ та Красний Лиман. Обстріл вівся з мінометів. Поранено 2 військовослужбовців.

Десантники вступили в вогневої контакт з бойовиками поблизу залишеного раніше блокпоста № 1. Блокпост повернувся під контроль сил АТО.

Зараз ведеться обстріл терористами опорного пункту сил АТО біля н. п. Тарани (Донецька область, Шахтарський район)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів