Під Краматорським аеропортом – запекле протистояння між силовиками й терористами (відео, оновлено)

19:46 17 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомляє в суботу Міністерство оборони України.


Відео: МАЙДАН ФАКТЫ

Міністерство оборони України повідомляє сьогодні, 17 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що в суботу під Краматорським аеропортом розгорілося запекле протистояння між нашими військовослужбовцями та озброєними терористами, конкретизуючи:

«Їх спробу захопити аеродром швидко охолодила попереджувальна автоматна черга в повітря. Завдяки вмілим діям військовослужбовців, було знищено гранатомет (АГС) ворога, постраждалих серед мирного населення немає.

Зараз на місці дислокації терористів працюють пропагандисти – представники російських ЗМІ. Чекаємо на чергову порцію брехні та викривлення реальних подій від країни-сусідки».

Своєю чергою, Громадське телебачення інформує в суботу:

«В районі аеродрому Краматорська триває запеклий бій між українськими військовими та терористами. За повідомленням очевидців, в районах, розташованих близько до летовища, не вщухає гуркіт від важкої артилерії – вочевидь, стріляють з мінометів.

За інформацією джерела в Міноборони, екстремісти застосували нову тактику – відволікаючий маневр. Під час обстрілу українських позицій на територію намагалася пробратися група з 40 терористів, проте військові не дозволили їм це зробити. Натомість військові знищили ворожий гранатомет, який впродовж кількох днів вів обстріл аеродрому».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів