Під Дебальцевим поліг за Україну боєць 101-ї бригади Михайло Іваничко з Турківщини на Львівщині

11:36 27 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Турківської райдержадміністрації

Як повідомив голова Турківської райдержадміністрації Олександр Лабецький, сьогодні, 27 лютого, його район зустрічає в скорботі. 20-річного полеглого Михайла Іваничка зі села Карпатське.

Голова Турківської райдержадміністрації Олександр Лабецький повідомив учора, 26 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Завтра Турківщина зустрічає Героя України – Іваничка Михайла Йосиповича, 20-річного жителя села Карпатське. Зустрічає в скорботі. 

Закликаю всіх жителів району зустріти й віддати гідну шану полеглому Герою! Слава Герою України!

А 26 лютого на сайті Турківської райдержадміністрації повідомили: 

«Трагічно обірвалося життя ще одного захисника Батьківщини, рядового Михайла Іваничка, жителя села Карпатське. Захищаючи свободу та незалежність держави, боєць загинув в районі міста Дебальцеве Донецької області.

Рядовий Михайло Іваничко 23.05.1994 року народження був призваний 15.05.2013 року в 101 бригаду ГШ м. Київ, після чого підписав контракт. Поховають справжнього героя та патріота, серце якого до останнього билося за рідну землю та свій народ у рідному селі Карпатське Турківського району. Пам’ять про захисника України вічно житиме в наших душах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів