У ході контратаки наших військових у районі аеропорту Донецька знищено 64 бойовиків, – радник (+відео)

23:12 17 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Радник Президента України Юрій Бірюков повідомив у суботу, що в результаті контратаки «кіборгів» знищено 64 бойовиків.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Радник Президента України Юрій Бірюков повідомив у суботу, що після того, як до «кіборгів» у донецькому аеропорту прийшло підкріплення – колона танків, внаслідок контратаки українських військових знищено 64 бойовиків. Дослівно ж він написав про це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» так:

«І поки ми допомагали стабілізувати стан трьох важких, повз проповзла ще одна групка наших друзів. І як почали там утюжити... Ми не бачили, але якісно чули. А потім сепар-радіо видало хрюк про 64 «200-тих» (загиблих. – «ЩЛ»). Ох не треба було нас чіпати, ох не треба було».

Натомість активіст і волонтер із Харкова Роман Доник поширив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» інформацію своїх джерел у Донецьку, що в ньому – безліч поранених, відтак для них не вистачає лікарів, і що російські окупанти забирають серед безлічі поранених та загиблих своїх та вивозять.

Як інформував «Щоденний Львів», медик-волонтер Армен Нігосян повідомив у суботу з посиланням на лікарів, які працюють поблизу головного летовища Донеччини, що в ньому – 20 загиблих і 54 поранених українських військових.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів