Під час антитерористичної операції загинув 21 силовик

19:15 16 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Про це повідомило в п’ятницю інформагенції УНІАН її джерело в СБУ.

Від початку антитерористичної операції в східних регіонах України загальні втрати зведених сил, які беруть у ній участь, склали: 21 загиблий, 65 – поранені. Про це повідомило сьогодні, 16 травня, інформагенції УНІАН її джерело в СБУ.

Зокрема, серед загиблих 18 бійців Збройних Сил України й три бійця спецпідрозділу СБУ «Альфа». Серед поранених: 29 – співробітники СБУ, 27 – Збройних Сил України, один медик ЗСУ, п’ятеро військовослужбовців Внутрішніх військ, один співробітник МВС, двоє – Національної гвардії. Окрім того, двє військовослужбовців ЗСУ вважаються безвісти зниклими. 

Як повідомляв УНІАН, найбільші втрати українські сили понесли в ході бою під Краматорськом 13 травня. Терористи влаштували засідку, вбили сімох військових, підбили один БТР і один ГАЗ.

Довідка УНІАН. Після анексії Росією українського Криму, якій передувала військова окупація півострова і нелегітимний референдум про його вихід з України, Росія не полишила спроб дестабілізувати ситуацію в Україні.

У середині квітня російські озброєні бойовики захопили адміністративні будинки у ряді міст Донецької області, а також у Луганську. Бойовики викрадають, катують і вбивають людей, захоплюють заручників. Відтак 15 квітня на півночі Донецької області почалася антитерористична операція.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів