Петиція вимагає оприлюднення розмов Зеленського з Путіним

16:09 29 вересня 2019 р.

Фото до новини

За один день зібрано 1078 голосів із 25 тисяч, необхідних для розгляду електронної петиції. Для підписання петиції є ще 91 день.

На офіційному сайті Президента України 28 вересня зареєстровна електронна петиція такого змісту: "Враховуючи дипломатичний скандал, який пов'язаний із телефонними розмовами з президентом США Трампом та зміст цих розмов, зокрема: "загравання" із Трампом, узгодження позицій щодо деяких кримінальних справ, критику лідерів ЄС та екс-посла США тощо, ВИМАГАЄМО оприлюднення стенограм всіх телефонних розмов між президентом України Зеленським та президентом Росії Путіним. Наголошуємо, що Ви - президент України, а не приватна особа, тому ці розмови не є і не можуть бути особистими приватними балачками, тим паче, якщо мова йде про розмови із лідером країни-агресора - Путіним".

Електронну петицію подав Монатко Денис Сергійович. Ймовірно, автором петиції є адвокат і прокурор Дніпродзержинської місцевої прокуратури Дніпропетровської області, який 25 травня 2019 зареєстрував електронну петицію №22/053804-еп "Про відставку Президента України та обурення його діями", яку підтримали лише 92 особи з  необхідних 25 тисяч.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів