Партію Зеленського у Львові підтримує мізерна кількість львів’ян, і це – пенсіонери, - дослідження(відео)

13:36 14 вересня 2020 р.

Фото до новини

Політичну партію «Слуга народу» на місцевих виборах Львові готові підтримати 1,3% львів’ян.


Відео: Львівський пресклуб

- Це - мізерне число, навіть свого часу Партія Регіонів мала вищий рейтинг, - розповів Петро Жук, керівник Центру з інформаційних проблем територій. – Симпатиками діючої партії у Львові, які входять у це число, є переважно пенсіонери, які ще мають сподівання, що влада покращить їхнє життя, пише DailyLviv.

Найбільшу підтримку жителі Львова висловлюють ПП «Європейська Солідарність» - 26,8%.

- Враховуючи, що люди вважають цю політичну силу опозиційною, це - мале число, адже традиційно у Львові опозиційна до влади політична сила має близько 50% підтримки. Це свідчить про те, що нині жителі міста не бачать єдиної політичної сили чи лідера, довкола якого можуть консолідуватися.

Серед місцевих партій лідирує «Самопоміч» - 13,6%.

Партія «Голос» має підтримку 7,3% львів’ян, ВО «Батьківщина» - 6,7%, ВО «Свобода» - 6,5%, Українська Галицька партія» - 4,2%. Відразу 4 політичні сили мають на сьогодні рейтинг 0,5% підтримки: «Варта», «Сила і честь», «Громадянська позиція», «За майбутнє».

Цю інформацію озвучили у Львівському пресклубі на презентації дослідження «Соціально-психологічний стан Львова напередодні старту виборчої кампанії до місцевих органів самоврядування».

Довідка

Опитування 28-31 серпня 2020 року у Львові. Еквівалентна пропорційна вибірка, що відповідає соціальній та віковій структурі населення Львова, складає 750 респондентів.

●Опитування 6-10 липня 2020 року у Львівській області. Еквівалентна пропорційна вибірка, що відповідає соціальній та віковій структурі населення Львівської області, складає 1200 респондентів.

●Опитування 24-27 грудня 2019 року у Львові. Еквівалентна пропорційна вибірка, що відповідає соціальній та віковій структурі населення Львова, складає 470 респондентів.

Методологія

●Аудиторія: громадяни України від 18 років і старші, відповідних територіальних одиниць.

●Допустима похибка 3% при 90%-му рiвнi довiр'я за Стьюдентом.

●Метод опитування: телефонні інтерв’ю на основі випадкової вибірки телефонних номерів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів