«Партія регіонів» розгортає «штаби по стабілізації»

12:12 8 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tyzhden.ua

Її активісти вимагають негайно розблокувати будівлі державних установ, сісти за круглий стіл переговорів і знайти рішення в інтересах країни.

«Незалежне Бюро Новин» інформує сьогодні, 8 грудня, під заголовком «Партія регіонів створює Штаби по стабілізації політичної ситуації»:

«У декількох областях України розгорнули свою діяльність Штаби по стабілізації політичної ситуації. Такі штаби створено Партією регіонів у Сумській, Запорізькій, Вінницькій, Херсонській та Донецькій областях, а також у всіх районах Києва.

«Поруч з активістами Партії регіонів просвітницьку роботу проводять громадські діячі, представники молоді та профспілкових комітетів, ветеранських організацій, промислового сектора, освіти та культури», – повідомила прес-служба ПР.

Активісти партії висувають вимоги негайно розблокувати будівлі державних установ, сісти за круглий стіл переговорів і знайти рішення в інтересах країни. Як повідомляв НБН, глава фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що опозиція не збирається створювати коаліційний уряд з нинішньою владою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів