Особливо важко бійцям 24-ї бригади зі Львівщини було під Луганськом, Хрящуватим і Новосвітлівкою (відео)

19:24 10 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Про це розповів військовослужбовець Роман Бах.


Відео: ТРК «Україна»

У Львівську область цієї ночі повернулися три сотні військових першого батальйону 24-ї окремої Залізної механізованої бригади імені Данила Галицького. Хлопців, які з травня без ротації були на передовій, незважаючи на ніч і дощ, прийшли привітати десятки львів'ян.

Самі ж бійці, які діяли в найгарячіших точках АТО, раділи, що прибули додому живими. «Важко було, особливо під Луганськом, Хрящуватим і Новосвітлівкою. Там нас «Градами» засипали день і ніч. Були такі моменти, що дуже важко. Але з Божою допомогою вибралися звідти» , – розповів військовослужбовець першого батальйону 24-ї окремої механізованої дивізії Роман Бах.

Для рідних повернення бійців – справжнє свято. «З квітами, з гімном, з любов'ю, з піснею. Навіть немає слів, з чим ми їх зустріли тут, тільки душею відчуваєш, а словом не скажеш», – ділиться емоціями мешканка Львівської області Наталія Василенко.

«Ми не могли пропустити такого дійства, бо це наші хлопці з яворівської 24-ї бригади. Тому ми їх мали зустріти так, щоб вони відчули, що ми пишаємося, що у нас є такі герої», – каже львів'янин Ігор Курач.

Про це повідомляється сьогодні, 10 вересня, в сюжеті телеканалу «Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів