Опозиція заперечує зрив нею обговорення Вільнюського саміту

11:30 10 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Народний депутат із парламентської фракції ВО «Батьківщина» Григорій Немиря запевняє, що засідання Комітету парламентського співробітництва Україна-ЄС навіть не планувалося.

Про це він, як передає кореспондент інформагенції «Українські Національні Новини», сказав журналістам у кулуарах Верховної Ради – коментуючи повідомлення про те, що українська частина Комітету парламентського співробітництва не з’явилась на засідання. Дослівно ж інформував із цього приводу:

«Не було ніякого скандалу. Я мав розмову зі співголовою Комітету, депутатом Європарламенту Павлом Ковалем, який сказав, що те, що відбувалось у Європарламенті, це було засідання частини Європарламенту. Не планувалося і не мало відбуватися якесь спільне засідання Комітету парламентського співробітництва».

Як інформував «Щоденний Львів», німецька телерадіокомпанія «Deutsche Welle» повідомила, що українські депутати не прибули 9 жовтня на чергове засідання Комітету парламентського співробітництва ЄС-Україна, щоб обговорити Вільнюський саміт.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів