Окупанти Слов’янська перешкоджають його звільненню вогневими точками в квартирах житлових будинків (відео)

12:30 17 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Про це йдеться в сьогоднішньому повідомленні Управління преси та інформації Міністерства оборони.


Відео: «Телеканал новин «24»

У сьогоднішньому повідомленні Управління преси та інформації Міністерства оборони «В ході проведення АТО військовослужбовці Збройних Сил України продовжують повністю контролювати обстановку навколо Слов’янська» йдеться:

«У ході проведення АТО військовослужбовці Збройних Сил України продовжують повністю контролювати обстановку навколо Слов’янська. Населений пункт з усіх боків по периметру оточений блокпостами.

У місті захопленими залишаються кілька адміністративних будівель. Зокрема, міської ради, міськвідділів МВС та СБУ, міського суду, представництва «Укртелекому» та центрального відділення поштового зв’язку. У місті залишається 27 барикад та «блокпостів» сепаратистів.

Бойовики продовжують використовувати тактику терористичних угруповань — обладнують вогневі точки у помешканнях місцевих жителів, намагаючись спровокувати учасників антитерористичної операції на зустрічну стрільбу, що може призвести до жертв серед цивільного населення. З цією метою у багатьох квартирах житлових будинків, розташованих поблизу міських відділів МВС та СБУ обладнані вогневі точки.

Українськими військовими зачищена місцевість біля телевежі на горі Карачун. Зона безпеки розширена до 5 кілометрів в радіусі від телевежі.

Сепаратисти активізували пропагандистську роботу серед місцевого населення, спрямовану на дискредитацію учасників антитерористичної операції. Зокрема, розповсюджується інформація про «наступальні» настрої ополченців, деморалізацію Української армії, яка вже «активно співпрацює з ДНР» тощо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів