Окупанти Слов’янська готуються застосувати хімічну зброю, – ЗМІ

23:00 23 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Повідомляється, що терористам вже видали протигази, костюми хімічного захисту та індивідуальні аптечки зі шприцами, маркованими червоною і зеленою мітками.

Інтернет-газета «Преса України» інформує сьогодні, 23 травня, в повідомленні «Слов’янські терористи готуються застосувати хімічну зброю, – ЗМІ»:

«Проросійські терористи планують вчинити терористичний акт із застосуванням бойової отруйної речовини, доставленої з Росії. Про це повідомили джерело з Слов’янська, передає «Преса України» з посиланням на «Главное».

Українська розвідка стверджує, що у приміщенні захопленого Слов'янського управління СБУ тепер пильно охороняють кілька ящиків. Вони промарковані написом кирилицею: «НП – Чебоксари».

Є інформація, що ці ящики терористи повинні передати на околиці міста людині із позивним «Артилерист». Повідомляється, що «кур'єрам» вже видали протигази, костюми хімічного захисту та індивідуальні аптечки з двома шприцами, маркованими червоною і зеленою мітками.

Раніше повідомлялося, що російський диверсант Ігор Гіркін, так званий «Стрілок» в очікуванні остаточної зачистки міста українською армією, закликав жителів Слов'янська евакуюватися за межі міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів