Оголошено загальну мобілізацію на Євромайдан (відео)

21:48 7 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: Glavcom

Опозиція закликає прийти 8 грудня на Народне віче в Києві.


Відео: УДАР Інфо

«Коментарі:» повідомляють сьогодні, 7 грудня, під заголовком «Опозиція оголосила загальну мобілізацію на Євромайдан (відео)»:

«Представники опозиції оголосили на завтра загальну мобілізацію і закликають усіх прийти 8 грудня на Народне віче, яке відбудеться на Майдані Незалежності в Києві

Як повідомили «Коментарям» у партії УДАР, про це сьогодні на Євромайдані заявив лідер партії Віталій Кличко.

«Завтра на вічі нас має бути більше мільйона – і ми змусимо Януковича виконати наші умови. Від кожного з нас залежить завтрашній день», – сказав Кличко.

При цьому він закликав усіх, незважаючи на погодні умови і відстані, приїхати до столиці і висловити свою громадянську позицію. Він ще раз озвучив ультиматум Президенту України та «його режиму».

«Ми вимагаємо звільнити всіх затриманих мітингувальників і політичних арештантів. Ми вимагаємо притягнути до відповідальності всіх винних у звірячому побитті людей 30 листопада і в провокаціях 1 грудня. Ми вимагаємо відправити у відставку уряд Азарова і призначити дострокові президентські та парламентські вибори», – заявив лідер УДАРу.

Як інформував «Щоденний Львів», 8 грудня о 12:00 у Києві – Народне віче, а високопоставлене джерело «РБК-Україна» в одному зі силових відомств повідомило, що сьогодні можуть ввести надзвичайний стан.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів