Нову Львівську обласну раду має очолити Ірина Гримак, - Юрій Луценко

21:36 16 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Під час візиту до Львова Юрій Луценко, генеральний прокурор трьох років президентства Петра Порошенка, заявив, що підтримує на виборах міського голови Львова Олега Синютку.


Відео: Львівський пресклуб

І, незважаючи на свої проблеми зі здоров’ям, Юрій Луценко вже готується приїхати до Львова наступного разу агітувати за Олега Синютку перед другим туром виборів, пише DailyLviv.

Про це він сказав під час пресконференції у Львівському пресклубі 16 жовтня 2020 року.

На запитання модератора пресконференції, кого Луценко бачить на посаді голови Львівської обласної ради, Юрій Луценко відповів:
Ірину Гримак. Я знаю її з часів, коли вона     працювала у команді Олега Синютки на     посаді заступниці голови ЛОДА. Ірина     тягнула на собі дуже важкого воза, адже     ця посада традиційно вважається     чоловічою. І той факт, що ні МВС (яке, як     ми знаємо, не мало особливої любові до     Синютки), ні прокуратура, ні НАБУ, ні     СБУ не знайшли жодних порушень у її     роботі, переконує мене, що ця людина     була на своєму місці. Дороги є, школи і     лікарні збудовані – гроші не розкрадені.     Так і має працювати чиновник, тому     особисто я – за Ірину Гримак.

Ірина Гримак на цій же пресконференції зазначила, що «Європейська Солідарність» у Львові та в області має цілком зрозумілу та визначену ситуацію щодо результатів виборів.
Згідно     з     останніми     соціологічними     даними,     оприлюдненими     вчора компанією «СОЦИС» у     місті     Львові,     «Європейська Солідарність» впевнено     перемагає у виборах як до Львівської     обласної з показником 37,2% так і до     Львівської міської ради – 31,7% , – сказала     Ірина Гримак.     

На користь Ірини Гримак промовисто говорить її перший номер у списку кандидатів до Львівської облради на місцевих виборах, тоді як нинішній голова Олександр Ганущин, який також балотується від ЄС, посідає у ньому лише 10-те місце.

«Гнати ср*ною мітлою»: Луценко у Львові прокоментував 5 запитань від Зеленського і розповів, що робити з опитувальниками на дільницях.

Луценко у Львові розповів, як брав на хабарі людей Садового, і що вони говорили на своє виправдання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів