Новобранці львівського полку Національної гвардії України склали Військову присягу

13:28 14 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Настоятель військового храму святого рівноапостольного великого князя Володимира, благословив новобранців, дав їм духовні настанови та окропив святою водою.

Уже вкотре у військових частинах Західного оперативного територіального об'єднання складають Військову присягу військовослужбовці Національної гвардії України, і кожного разу для всіх військовослужбовців, батьків, родичів та гостей цей військовий ритуал є знаменною подією в житті кожного. У вихідні у військових частинах на вірність українському народові присягнули молоді воїни, які були призвані до лав Національної гвардії України.

Військові частини міста Львова та Івано-Франківська прийняли у свою військову родину молодих захисників вітчизни.  У львівському полку Національної гвардії України на присягу до свого племінника завітав учасник війни в Афганістані, генерал-полковник запасу Іван Плахотнюк.

У своєму виступі до молодих воїнів він зазаначив: «Сьогодні воїни-гвардійці складають присягу в складний для всіх нас час, коли на Сході нашої держави тривають бойові дії. Їхні старші брати зі зброєю в руках захищають цілісність та незалежність України. Честь і слава та низький уклін нашим воїнам та їхнім батькам. Хочу побажати всім, хто сьогодні присягнув на вірність українському народові бути гідними захисниками своєї землі та пам’ятати про героїчні подвиги ваших побратимів».

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих в зоні АТО. Також з привітальним словом виступили тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини полковник Руслан Босий, ветеран військової частини, ліквідатор аварії на ЧАЄС Юрій Іванов, а також батьки молодих воїнів.  

Настоятель військового храму святого рівноапостольного великого князя Володимира, отець Михайло, благословив новобранців, дав їм духовні настанови та окропив святою водою. Про це повідомили сьогодні, 14 червня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів