Навесні Росія або «зламається», або вмиється кров'ю, – рашист (оновлено)

22:33 13 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» лякає Путіна Гаазьким трибуналом у разі «зливу новоросії».

Інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 13 грудня, в повідомленні «Терорист Гіркін розповів, як Сурков готує «злив Новоросії» та про Гаазький трибунал»:

«Якщо президент РФ Путін буде продовжувати в тому ж дусі (в діях РФ на Донбасі), то він і терорист Гіркін-«Стрєлков» стануть «сусідами по камерах у Гаазі». Про це заявив Гіркін в інтерв'ю, опублікованому на російському ресурсі «Русская сила».

За словами Гіркіна, протягом зими Україна перепідготовить армію, посилить її кількісно і якісно, а санкції (ЄС і США проти РФ) «мають серйозно підірвати готовність російської громадськості захищати рускій мір». «Навесні Росія або «зламається», або вмиється кров'ю», – заявив Гіркін-«Стрєлков.

За його словами, наслідком цього стане аналогічний розвиток ситуації в Криму. «Московський майдан» замайорить на горизонті в повну силу... Якщо він (Путін) буде продовжувати в тому ж дусі, як зараз, то доведеться нам сусідами стати... по камерах в Гаазі», – додав він.

При цьому Гіркін-«Стрєлков»  висловив переконання, що «один з розрахунків Сурка (Владислава Суркова) – організувана ним у «Новоросії» «безпрограшна лотерея». Одним з її результатів може стати бунт бойовиків проти самопроголошених «прем'єрів ДНР і ЛНР» та «злив» Україні захоплених територій.

Як відомо, у серпні Гіркін-«Стрєлков» був «звільнений» з посади «головнокомандувача» бойовиками на Донбасі. Пізніше один з лідерів російських бойовиків на Донбасі, який називав себе «прем'єром ДНР» – Бородай – заявив, що він і Гіркін-«Стрєлков» разом втекли з України в Росію, виконавши свою місію на Донбасі. Гіркін-«Стрєлков»  приїхав на Донбас після того, як організовував незаконну анексію Криму.

Російські ЗМІ повідомляли, що лідер донецьких терористів Гіркін-«Стрєлков» важко поранений. Точної інформації, де саме наразі перебувають обидва екс-лідери бойовиків ДНР, немає.

Раніше  Гіркін заявляв, що Владислав Сурков стоїть за всіма діями бойовиків і приїжджих росіян на Донбасі. У грудні російські ЗМІ з посиланням на джерела в адміністрації Путіна, Кабміні РФ і серед бойовиків повідомляли, що Росія остаточновідмовилася від ідеї «незалежності» східних областей України, і намагається «заштовхнути» їх назад під контроль Києва. «Заштовхуванням» східних областей назад займається особисто соратник Володимира Путіна Владислав Сурков».

Про це повідомляється в суботу на сайті інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на «Русскую силу». Натомість інтернет-видання «Newsru.ua» передає в повідомленні «Росія війну програє. Ми з Путіним у Гаазі сидітимемо в сусідніх камерах, – Гіркін»:

«Один з лідерів російських найманців, що керував бойовими діями у Слов'янську, колишній «міністр оборони» терористичної організації «Донецька народна республіка» («ДНР»)  Гіркін («Стрєлков») вважає, що його та президента РФ Путіна очікує міжнародний військовий трибунал в Гаазі, якщо російське керівництво й надалі покладатиме надії на мирне врегулювання збройного конфлікту сході України. Про це 13 грудня 2014 року повідомляє телеканал «Дождь» (Москва).

На його думку, під час перемир'я Україна «скаженими темпами» відновлює армію, «аби жодні «відпускники» (російські військові. – Ред.) не мали змоги змінити баланс на полі бою». «За цю зиму санкції мають істотно підірвати готовність російської громадськості «захищати «Руській мір», а особливо – вірнопідданість нашого чиновництва (й без того вкрай сумнівну). А НАТО, тим часом, має завершити підготовку громадської думки своїх громадян на предмет необхідності прямої військової допомоги, а то й збройного втручання у конфлікт «за суверенітет України», – вважає Гіркін.

До весни, на його думку, населення «геть зруйнованого» Донбасу буде ставитися до Путіна «з ненавистю», кількість біженців збільшиться на кількох сотень тисяч, а армія України, куди будуть введені війська НАТО, зробить «атаку», «яка без прямого широкомасштабного втручання ЗС РФ призведе до швидкого розгрому деморалізованого ополчення, що вп'ятеро-всемеро поступається за чисельністю та дисципліною». Гіркін також попередив про можливість «московського Майдану», який може розпочатися на тлі «економічного колапсу» і «нічим не приховуваної зради російського населення Донбасу».

«Якщо Путін продовжуватиме у тому ж дусі, як зараз, то доведеться нам сусідами стати... по камерах в Гаазі. Якщо нас туди ще живцем довезуть, звичайно», – вважає екс-міністр оборони «ДНР».

Після поразки у Слов'янську і успішного контрнаступу українських військових тепер вже колишній самопроголошенний «прем'єр-міністр» «ДНР»  Бородай відсторонив Гіркіна від бойових операцій. За словами Гіркіна, Бородай на чолі «ДНР» цілковито підпорядковувався помічникові російського президента Владислава Суркова.

Як зазначав Гіркін, оточення Суркова та він особисто розглядають «Новоросію» як успішний корупційний проект з «распилу» коштів із російського держбюджету.

«Конкретно В.Ю. (Владислав Юрійович. – Ред.) блискуче виявив себе у цьому відношенні у Південній Осетії, в інших регіонах, скрізь, де він перебував, ми мали справу з «распилами» і пограбуванням замість реальної допомоги», – сказав екс-керівник бойовиків».

Про це повідомило в суботу інтернет-видання «Newsru.ua» з посиланням на телеканал «Дождь».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів