Нaціонaльний кopпyc провів у Львові акцію проти підприємств нардепа Тараса Козака

13:02 16 лютого 2021 р.

Фото до новини

Раніше Нацкорпус закликав мешканців Львівщини підписати петицію з проханням до депутатів Львівської обласної ради звернутись до Міністерства юстиціі з вимогою заборонити політичну партію «Опозиційна платформа «За життя» - п'яту колону Кремля в Україні.

Під стінами підприємств одіозного нардепа ОПЗЖ, спонсора тероризму Тараса Козака "Бетонбуд", "Будімекс проект", "Капітал плаза", "Трансмонолітавто" відбулись попереджувальні пікети. Згадані комерційні об‘єкти належать родині Козака та його сумнозвісному однопартійцю Сергію Медведчуку - брату кума Путіна.

Про це повідомив у соцмережах Богдан Бордун, начальник штабу Львівського обласного осередку Haцкopпycу, пише Dailylviv.

Метою акції було привернення уваги до комерційної діяльності спонсора тероризму Тараса Козака. Співучасник гібридної війни Кремля проти України безперешкодно збагачується в нашій країні. В будь-якій воюючій державі, що себе поважає, щось подібне уявити просто неможливо.

Сьогодні націоналісти провели попереджувально-інформаційні пікети. Активісти принесли під стіни підприємств символічні шини і запалили фаєри. Голова Західного терену Національного корпусу Сергій Бевз наголосив на важливості всебічної боротьби проти антиукраїнських сил.

Нацкорпусівці вимагають негайної реакції влади: "Керівництво держави зобов'язане розширити санкції проти Козака на активи всієї родини спонсора тероризму. Правоохоронні органи повинні провести ґрунтовне розслідування походження нажитих за часів роботи на держслужбі капіталів прихвостня Кремля.

У разі бездіяльності влади Нацкорпус заявив, що залишає за собою право "вдатися до більш рішучих кроків щодо кривавого бізнесу московського колаборанта. Слід усвідомлювати, що кожна зароблена Козаком в Україні гривня може піти на фінансування вбивць українських військових. Сам факт безперешкодної політичної та фінансової діяльності цього суб'єкта ми розцінюємо як наругу над пам'яттю всіх полеглих на війні проти його господарів героїв України. Закликаємо львів’ян бойкотувати усі комерційні структури Тараса Козака. Ні кривавому бізнесу спонсора тероризму! Геть московського козачка!"

Петицію проти ОПЗЖ можна підписати тут. Поки що - з 29 січня до 16 лютого - за неї зібрано лише 317 підписів з тисячі необхідних для її розгляду у сесійній залі Львівської обласної ради.

Нагадаємо, що Тарас Козак - молодший партнер Віктора Медведчука - є номінальним власником телеканалів NewsOne, ZIK та «112 Україна», ефірне і кабельне мовлення яких заборонила РНБО через антиукраїнську позицію. 

Верховний Суд не дав руху позову від телеканалу ZIK щодо санкцій

Призначено нового начальника західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів