Національні гвардійці відбили в Донецьку другий штурм терористів, які атакують уже втретє

23:23 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Як повідомляє в четвер прес-служба НГУ, обстріл території військового містечка ведеться з бронетехніки та автоматичної зброї.

Сайт «InfoResist» передає сьогодні, 26 червня, в повідомленні «Бійці військової частини у Донецьку відбили другу спробу штурму»:

«Як повідомляє високопоставлене джерело «InfoResist» бійці успішно відбили вже другу атаку на військову частину. Співрозмовник відзначив високий бойовий дух бійців. Здаватися не збираються, засобів відбивати атаки – досмить.

Також нами було зафіксовано, на чому прибули бойовики до військової частини. Серед техніки було відмічено: БРДМ, Урал і кілька легкових автомобілів.

Як повідомлялося раніше, Вікторія Кушнір повідомила, що під час першого штурму військової частини були поранені 5 бойовиків. Як повідомляв InfoResist, по вулиці Щорса (район ринку «Маяк»), у Донецьку відбувся штурм терористами військової частини № 3004».

Натомість прес-служба НГУ інформує сьогодні, 26 червня, в повідомленні «Військовослужбовці Національної гвардії України мужньо відбивають третій штурм військової частини у Донецьку»: 

«Сьогодні о 22.15 розпочався третій штурм терористами військової частини 3004, Національної гвардії України, що дислокується у місті Донецьку. Обстріл території військового містечка ведеться з бронетехніки та автоматичної зброї.

Військовослужбовці Національної гвардії України героїчно відбивають штурм нападників та проявляють мужність і стійкість, захищаючи військову частину».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів