Національні гвардійці відбили перший штурм військової частини в Донецьку терористами (відео, оновлено)

21:03 26 червня 2014 р.

Національні гвардійці Укураїни

Національні гвардійці Укураїни
Фото: rbc.ru

На даний час йдуть переговори військових і бойовиків, які їх штурмують.


Відео: «Телеканал новин «24»

Прес-служба Національної гвардії України інформує сьогодні, 26 червня, в повідомленні «У Донецьку, військовослужбовці Нацгвардії відбили першу спробу штурму військової частини»:

«26 червня, близько 17 години, до двохсот озброєних злочинців, що назвали себе угрупованням «Кальміус», підійшли до військової частини 3004 Національної гвардії України, що розташована у м. Донецьку із ультиматумом передати зброю та перейти на бік сепаратистів. Злочинці мали на озброєнні автомати, гранатомети, міномети, великокаліберні кулемети та БРДМ.

На вимоги терористів здатися та скласти зброю військовослужбовці відповіли категоричною відмовою. Приблизно о 17.45 розпочався штурм військової частини.

Перша спроба штурму була відбита військовослужбовцями. З боку нападників пять чоловік поранено. Військовослужбовці під час штурму не постраждали».

Натомість агенція УНІАН інформує в четвер: «Станом на 19.30, перший штурм українські військові відбили. Однак серед бійців Нацгвардії вже є кілька поранених. На даний час йдуть переговори військових і бойовиків, які їх штурмують».

Як інформував «Щоденний Львів»,  терористи штурмують у Донецьку військову частину Національної гвардії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів