Наступні Майдани будуть в Донецькій чи Одеській областях, – доктор наук

16:27 17 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukrpohliad.org

Незалежно від форми правління в Україні, після виборів до влади приходять люди, яких народ не хоче бачити біля керівництва державою.

Про це в ефірі громадського інтернет-телебачення (ГІТ) Львівського прес-клубу сказав професор, доктор юридичних і кандидат історичних наук Володимир Макарчук.

«До влади можна прийти лише за гроші. Але той, хто вкладає в тебе гроші хоче, щоб їх потім повернули. Це все бізнес. Від обраного президента чи депутата вимагають відпрацювати вкладені кошти», – наголосив Володимир Макарчук.

Навіть якщо в Україні змінять політичний лад і відбудуться чесні вибори, влада буде легітимною для народу лише деякий час. Тому Майдан виникне знову: цього разу вже у Донецькій чи Одеській областях, вважає Макарчук.

На думку Володимира Макарчука, у світі зараз не зовсім правильно розуміють те, що відбувається на Майдані. Насправді люди вийшли на вулиці не лише, щоб висловити протест проти чинної влади, але й тому, що не хочуть жити у суспільстві, де багатий може відкупитися від вбивства, вимагають хабарів, купують дисертації тощо.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів