Наші бійці відбили ще дві атаки ворога на Мар’їнку (відео)

09:15 19 червня 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій на сході України станом на 19 червня 2015 року

Ситуація в зоні бойових дій на сході України станом на 19 червня 2015 року
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі антитерористичної операції повідомили в п’ятницю: «Минулої доби бойовики проросійських незаконних збройних формувань 90 разів порушували умови припинення вогню в зоні проведення АТО».

У прес-центрі антитерористичної операції повідомили також сьогодні, 19 червня:

«Уздовж усієї лінії розмежування сторін злочинці били по позиціях українських військ з РСЗВ «Град», артилерії, бойових машин, стрілецької зброї та гранатометів. Під вечір бойовики помітно активізувались. Загалом за ніч вони 55 разів обстрілювали українських захисників та оселі мирних мешканців. 

Потужні 152- міліметрові  гаубиці гатили по Широкій Балці, що неподалік Артемівська, та Широкиному. В районі Маріуполя зі 120- міліметрових мінометів найманці били по Чермалику.

Неподалік Донецька Піски, Опитне, Красногорівку та Мар’їнку загарбники методично обстрілювали зі стрілецької зброї та мінометів калібру 82 міліметрів. Після опівночі російсько-терористичні бандформування обстріляли Золоте та Сокільники на Луганщині. 

Але найбільш активно ворог обстрілював наші позиції в Мар’їнці, здійснивши не менше десяти обстрілів. Найманці Кремля використовували 120-міліметрові міномети, бойові машини піхоти, гранатомети та стрілецьку зброю. 

Під щільним вогневим прикриттям ДРГ окупантів двічі спробували вибити наших воїнів з позицій. Проте вкотре такі спроби обернулись для бойовиків втратами і вони відступили».

Про це повідомили сьогодні, 19 червня, на сторінці прес-центру антитерористичної операції в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів