Народний депутат Надія Савченко голодує в російській в’язниці вже 20-й день поспіль (+відео)

19:52 2 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Адвокат Микола Полозов повідомив у п’ятницю: «Сьогодні 20 день голодування депутата Верховної Ради України Надії Вікторівни Савченко в російській в’язниці».


Відео: «112 Україна»

Українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко проводить 20-й день голодування у російському слідчому ізоляторі, де її незаконно утримує російська влада. Про це повідомив у п’ятницю її адвокат Микола Полозов у «Тwitter».

«Сьогодні 20 день голодування депутата Верховної Ради України Надії Вікторівни Савченко в російській в’язниці», – написав він. Натомість інформаційна агенція «Укрінформ», яка цитує адвоката Надії Савченко, також додає:

«Раніше Полозов заявив, що захисники не можуть зустрітися з Савченко до 11 січня. Нагадаємо, Надія Савченко розпочала голодування 13 грудня.

Влада РФ її безпідставно звинувачує у причетності до загибелі російських журналістів. Сама Надія всі звинувачення відкидає, її захист наполягає, що Савченко викрали і примусово вивезли з території України. 25 грудня Верховна Рада України делегувала Надію Савченко до складу парламентської делегації в ПАРЄ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів