Народну раду сформували й у Чернівцях (відео)

18:40 25 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/cvforeu

До її складу увійшли опозиційні депутати обласної та районних.


Відео: 5 канал

Тим часом біля адміністрації відбулося віче. На ньому присутнім повідомили, що новостворена Народна рада контролюватиме рішення чернівецької облдержадміністрації та облради і вимагатиме звільнення Губернатора Михайла Папієва. Між тим, адміністрація області та облрада працюють у штатному режимі.

Відвідувачі вільно пересуваються приміщенням держустанови. У будівлі чергують загони міліції. На вулиці та всередині будівлі за порядком стежать загони самозахисту. 

Люди приносять протестувальникам харчі та теплі речі. Повідомляючи про це сьогодні, 25 січня, «5 канал» також цитує:

Наталя Заворуха, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Чернівецької ОДА: «Я налякана вчорашніми подіями, я, дійсно, налякана, тому що страшно, коли гримлять стіни і немає, чим дихати і нас звідси евакуюють. Але я прийшла сьогодні тут все спокійно, я от сідаю, працюю. В мене є двояка думка, напевне, щось підняло цих людей».

Микола Ніколаєв, мітингувальник: «Я готовий тут зранку до ночі і цілу ніч. Скільки треба».

Іван Матейчук, мітингувальник: «Просто влада там, я думаю, задумається. Якщо вже люди на місцях починають, то не будуть мати підтримки».

Віталій Мельничук, голова обласної організації ВО «Свобода»: «З вчорашнього дня ми зуміли зорганізувати прийом людей з харчуванням. Люди зносять теплі речі, карімати, одіяла. Вже створені чотири загони самооборони. Для того, щоб ми функціонували».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів