Нардеп Ярослав Дубневич найменше займається законотворчістю у парламенті

12:37 15 травня 2020 р.

Фото до новини

Серед львівських депутатів-мажоритарників найактивнішими законотворцями були Михайло Бондар (46 законодавчих ініціатив) і Тарас Батенко (42 ініціативи).

З-поміж усіх 290 законодавчих ініціатив депутатів-мажоритарників Львівської області 94% або 274 з них є колективними і лише 6% (16 ініціатив) - індивідуальні. 

Найменше законотворчих колективних ініціатив було подано за авторства Ярослава Дубневича (7 ініціатив) і Ореста Саламахи (7 ініціатив).

Найбільше законотворчих ініціатив індивідуального авторства у Юрія Камельчука – 7. 

За висновками Головного науково-експертного управління (ГНЕУ), до більшості законопроєктів і постанов депутатів-мажоритарників Львівської області було висловлено зауваження або рекомендації про повернення законотворчих ініціатив на доопрацювання. 

Щодо усіх законодавчих ініціатив львівських мажоритарників подано 62 зауваження, 14 позитивних і 73 негативних висновків, а до 141 ініціативи - ще немає жодних висновків (47%).

А ось профільні комітети рідше висловлюють зауваження або частіше надають позитивні висновки. Ними було надано 61 позитивний і 31 негативних висновків, а також щодо 6-ти ініціатив подано зауваження. Проте стосовно 192 ініціатив (66%) профільними комітетами досі не подано жодних висновків.

Значна частина законотворчих ініціатив народних депутатів-мажоритарників Львівщини ще не отримали висновків ГНЕУ і профільних парламентських комітетів.

Про це повідомила ГМ "Опора". 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів