Нардеп-«регіонал» Горохов закликав Росію застосувати «конкретні дії проти України», – в. о. голови ОДА

15:22 11 червня 2014 р.

народний депутат від «Партії регіонів» Сергій Горохов

народний депутат від «Партії регіонів» Сергій Горохов
Фото: pr.lg.ua

Про це заявила виконувач обов'язків голови Луганської обласної держадміністрації Ірина Верігіна.

Агенція УНІАН інформує сьогодні, 11 червня, в повідомленні «Голова Луганської ОДА: Партія регіонів і комуністи причетні до тероризму на сході»:

«Виконувач обов'язків голови Луганської обласної держадміністрації (ОДА) Ірина Верігіна заявила про причетність депутатів «Партії регіонів» на чолі з Олександром Єфремовим і комунистов до тероризму на сході країни. «Бачила виступ Горохова (народний депутат від ПР Сергій Горохов) в парламенті Росії, який закликає Росію до конкретних дій проти України. В президії сидить Олександр Єфремов. Прямі докази причетності даних депутатів до тероризму на сході», – написала Ірина Верігіна на сторінці в соцмережі. 

Вона стверджує, що саме вони дестабілізували обстановку в Луганській області, саме на їх совісті смерть людей, покалічені долі біженців. За словами Ірини Верігіної, Луганська область і так була на 27-му місці в Україні за показниками соціально-економічного розвитку, «а тепер ці так звані депутати, щоб захистити свої бізнес-інтереси, намагаються перетворити Луганську область у гетто». 

«Ці люди відкрито підтримують агресію Росії і тероризм в Луганській області. А інші депутати ПР і комуністи приховано фінансують терористичні групи в Луганську, Сєвєродонецьку. Верховній Раді необхідно позбавити мандатів тих депутатів і притягнути до кримінальної відповідальності. Цього вимагають тисячі луганчан. Досить грабувати і знищувати Луганщину», – підкреслила голова ОДА».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів