Нападники з Росії застрелили українського прикордонника на узбережжі Азовського моря (відео)

13:54 5 липня 2014 р.

Фото до новини

Про це повідомляє в суботу прес-служба ДПСУ.


Відео: «Телеканал новин «24»

Прес-служба ДПСУ інформує сьогодні, 5 липня, в повідомленні «Про ситуацію на українсько-російському кордоні»:

«Охорона державного кордону України здійснюється у вкрай складній обстановці. В контрольованих прикордонних районах Луганської та Донецької областей продовжуються бойові зіткнення з терористами за контроль над кордоном.

Протягом доби відбувалися обстріли прикордонних нарядів та об’єктів Держприкордонслужби. Незаконно утворені озброєні формування продовжують облаштовувати нові баз дислокації та опорні пункти.

5 липня з 01.20 до 02.15 терористи здійснили обстріл пункту технічного спостереження на узбережжі Азовського моря. Близько 15 терористів використовували міномети та стрілецьку зброю.

Нападники підійшли з боку Росії на двох маломірних плавзасобах та причалили в районі населеного пункту Сєдове (Донецька область). На прикордонному об’єкті військовослужбовці зайняли оборону та прийняли бій.

Також до місця прибув резерв. У результаті обстрілу 1 прикордонник загинув, 8 отримали поранення. Будівля об’єкту зруйнована, знищено прожектор «АПМ-90» та службовий автомобіль «УАЗ».

Крім того, терористи з 01.00 до 01.15 на ділянці відділу прикордонної служби «Красна Талівка» Луганського загону здійснили мінометний обстріл прикордонного наряду. Загалом вони випустили близько 20 мін. Постраждалих з боку прикордонників немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів