Над Алчевською міськрадою замість Державного Прапора – місцевий (відео)

17:28 30 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uk.wikipedia.org

Його міський голова Володимир Косюга повідомив у середу, що він готовий провести незаконний реферерендум про незалежність «Луганської народної республіки».


Відео: exodus19851

Як інформує 30 квітня місцеве інтернет-видання «0642», в прес-службі Луганського обласного осередку Комітету виборців України повідомили в середу, що сьогодні об 11 годині група екстеремістів чисельністю близько 30 осіб увійшла до будівлі Алчевської міської ради, а пізніше до них приєдналися ще деяка кількість їхніх однодумців.

Після того, як вони провели переговори з представниками місцевої влади, над Алчевською міськрадою з'явився Державного Прапора України інший. Однак це не прапор Росії, а Алчевська. 

Більшу частину працівників виконкому після обіду відпустили додому, натомість керівництво залишається на робочих місцях. О 17 годині очікується мітинг проросійських активістів.

Утім, міський голова Алчевська Володимир Косюга повідомив про те, що він уже готовий провести у цьому місті незаконний реферерендум про незалежність «Луганської народної республіки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів