На засіданні РНБОУ обговорять введення миротворців ООН на Донбас і запровадження воєнного стану (відео)

22:36 18 лютого 2015 р.

Засідання Ради національної безпеки і оборони  України

Засідання Ради національної безпеки і оборони України
Фото: прес-служба Президента України

Президент Петро Порошенко запропонував обговорення на засіданні Ради національної безпеки і оборони України радикальних питань щодо захисту територіальної цілісності держави.


Відео: «5 канал»

«Порошенко поставив на обговорення Ради національної безпеки і оборони України введення миротворців і воєнного стану», – повідомило сьогодні, 18 лютого, інтернет-видання «iPress.ua», конкретизуючи при цьому:

«Президент Петро Порошенко на обговорення на засіданні РНБОУ радикальні питання щодо захисту поставив територіальної цілісності держави: «Сьогодні вам буде запропоновано обговорити питання запрошення в Україну миротворчої місії Організації Об'єднаних Націй. Найкращий формат – поліцейська місія Євросоюзу».

Також Президент запропонував обговорити введення військового стану в Україні: «З мого доручення опрацьовано проект внесення змін до закону «Про воєнний стан».

Засідання РНБО скликане через порушення режиму припинення вогню, закладене у Мінських угодах від 12 лютого, російськими військовими і терористами, внаслідок чого підрозділи Збройних сил України, Національної гвардії, МВС зазнали значних втрат і були виведені з Дебальцевого у Донецькій області».

Своєю чергою, інтернет-видання «Українська правда» передає у середу: «Президент Петро Порошенко повідомив на відкритті засідання РНБО у середу ввечері, що він передбачав, що бойовики та Росія, яка їх підтримує не виконають умов «мінських домовленостей» щодо припинення вогню, а такому вже обговорив питання можливого введення миротворців ООН з учасниками зустрічі у Мінську».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів