На виборчій дільниці у Львові було три п'яні бійки

20:54 31 березня 2019 р.

Фото до новини

На одній з дільниць у Личаківському районі нетверезі виборці вирішили з’ясувати стосунки і розпочали бійку просто на дільниці.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 31 березня, під час відеомарафону «Львівщина обирає Президента», який відбувається у Львівському прес-клубі повідомив довірена особа у Львівській області кандидата в Президенти України Ю. Дерев’янка Андрій Романчак.

- На моїх очах два п’яних і не зовсім адекватних чоловіки вирішили побитися просто на дільниці. І тендітна, але мужня дівчинка кинулася їх розтягувати. Цих людей вивели за межі дільниці, - розповів він.

Андрій Романчак сказав, що на цій дільниці таких випадків сталося аж три.

Інших надзвичайних ситуацій, за словами начальника прес-служби ГУ ДСНС України у Львівській області, підполковника служби цивільного захисту Віталія Туровцева не сталося.

- На всіх дільницях були присутні наші представники. Крім того, 785 рятувальників та 245 одиниць техніки перебували на бойовому чергуванні. На щастя, подій, пов’язаних з виборами, не було. Але пожеж, які не мають стосунку до виборів і у Львові і в області було достатньо, - повідомив він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів