На вулиці Патона у Львові видали бюлетені виборцям, не зареєстрованим там, – КВУ (відео, оновлено)

00:52 26 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Комітет виборців України. Львів» в інтернет-мережі «Facebook»

Активісти Комітету виборців України повідомили про порушення на дільниці №461910.

«Повернулася наша мобільна група із дільниці №461910 за адресою вулиці Патона 7 (школа №15)», – повідомили 25 жовтня на сторінці «Комітет виборців України. Львів» в інтернет-мережі «Facebook». – Одному з кандидатів надійшла інформація, що на дільниці видають бюлетені виборцям які там не зареєстровані, але мають спеціальну позначку простим олівцем у паспорті. Кандидат повідомив про це поліцію і вирішив перевірити наявні дані. Поставивши відповідну позначку у паспорті, кандидат отримав бюлетені для голосування, хоча він приписаний за іншою дільницею. Зараз біля ДВК присутня поліція, яка з'ясовує всі обставини».

Натомість на «Громадському телебаченні» розповіли в неділю:

«Представники правоохоронних органів прибули на одну із львівських дільниць №1910. Їх викликали представники Української Галицької партії, які запідозрили членів виборчої комісії в спробі організації махінацій з голосами.

За словами активістів та представників УГП, бажаючі заробити 300 гривень могли поставити біля фото у паспорті букву «П». Після цього їм видавали додатковий бюлетень.

Представники УГП також розповіли, що люди могли голосувати за такою схемою багато разів на різних дільницях.  У конфлікті також взяла участь і кандидатка у депутати Львівської міської ради від Громадянської позиції Ірина Сердюк, яка звинуватила УГП у провокації. Наразі правоохоронці перевіряють інформацію про можливі махінації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів