На схід України вторглися ще дві колони російських бойовиків

13:38 7 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Про це повідомив у понеділок співголова Громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 7 липня, в повідомленні «Бойовики все ще проходять в Україну з Росії через Суходільськ»:

«В районі міста Суходільськ, що на Луганщині, з території Росії через кордон продовжують проходити бойовики. Про це »Еспресо.TV» повідомив співголова Громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов. За його словами, сьогодні близько 2:00 ночі через кордон пройшла перша колона, а зараз в Суходольську біля виправної колонії формується друга колона бойовиків.

Натомість сайт «ІНФОРМАТОР.su» розповів сьогодні, 7 липня, в повідомленні «Росія оплатила ще одну групу бойовиків, перекинутих в Лисичанськ»:

«Дві ночі тому в Лисичанськ прибуло понад 10 вантажівок з бойовиками», – розповіли мешканці міста, які стали очевидцями їх прибуття. Місцеві жителі відзначають їх хороше озброєння і якісну екіпіровку.

«Неозброєним поглядом видно, що це не наші місцеві ополченці», – твердить очевидець. «У вантажівках, що в'їхали в Лисичанськ, перебували громадяни РФ (російські та чеченці)», – додав житель Лисичанська.

Новоприбулі бойовики незадоволені місцевими ополченцями, вони лаяли їх за боягузтво і «невміння воювати». Також є інформація, що ці бойовики в даний момент будують в Лисичанську укріплення». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів