На розблокування адмінбудівель дали п’ять діб (доповнено відеосюжетами)

13:02 5 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

«В іншому випадку правоохоронці будуть змушені застосувати заходи для виконання судового рішення, яке держвиконавці зачитали сьогодні біля Кабміну».


Відео: 5 канал

Про це «Телеканал новин «24» повідомляє сьогодні, 5 грудня, в сюжеті теленовин «Мітингувальникам дали 5 діб для розблокування адмінбудівель».

Натомість «Радіо Свобода» інформує сьогодні, 5 грудня, в повідомленні «Демонстрантам у КМДА зачитали ухвалу про звільнення адмінбудівлі»:

«Судовий виконавець Лариса Сабодан зачитала ухвалу Шевченківського суду на забезпечення позову про заборону блокувати будівлю Київської міської держадміністрації. Ухвала підлягає негайному виконанню, наголосила виконавець.

Як заявила виконавець, в суді перебуває розгляд справи за позовом КМДА до певного кола депутатів, які подали заявку про проведення акції (Павло Петренко («Батьківщина»), Валерій Карпунцов (УДАР), Олег Махніцький («Свобода»)). Згідно з ухвалою, на забезпечення позову їм заборонено користуватися приміщеннями і влаштовувати у них будь-які акції до рішення справи по суті.  Водночас, як заявив Радіо Свобода, заступник голови фракції УДАР у Київській міській раді Андрій Странніков, це не перешкоджає іншим народним депутатам подати аналогічну заявку для того, щоб продовжити у КМДА зборів киян.

Крім того, зачитана ухвала підлягає оскарженню, додав він. Під час зачитування ухвали і виходу з приміщення КМДА судовому виконавцю кричали «Ганьба!».

Раніше сьогодні державний виконавець зачитав мітингувальникам біля Кабінету міністрів України судову ухвалу Шевченківського райсуду Києва про заборону блокування будівлі Кабміну і перешкоджання діяльності уряду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів