На позиції 24-ї Залізної бригади з Львівщини наступають дві колони бронетехніки, – комбат (відео)

10:00 21 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко заявив у середу, що вбік 29-го блокпосту рухаються дві колони бронетехніки бойовиків.


Відео: «112 Україна»

Телеканал «112 Україна» передає сьогодні, 21 січня, в повідомленні «Семенченко: Дві колони бронетехніки бойовиків рухаються убік 29-го блокпосту»:

«Дві колони бронетехніки бойовиків рухаються в бік 29-го блокпоста. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат і командир «Донбасу» Семен Семенченко.

«Якщо ми говоримо про техніку, то це однозначно танки, БМП, БТР. Колона була без ідентифікаційних знаків, як мінімум дві колони було зафіксовано від Луганська в цю сторону, тобто вони скупчуються тут», – заявив Семенченко. За його словами, неподалік знаходиться річка, і досить складні умови для ведення бойових дій.

«Тут не дуже хороша конфігурація, тут річка, тут такий рельєф, що в разі, якщо будуть розвиватися активні бойові дії, то нам доведеться досить серйозно над цим замислитися», – зазначив Семенченко.

«Зараз вся ця бронетехніка зосереджена в районі десь за 5-7 км від лінії зіткнення», – додав він. Він також додав, що зараз «не вистачає авіації».

В АТЦ раніше заявили, що в районі 29-го і 31-го блокпостів йде перегрупування сил АТО. Раніше командир Семенченко повідомив про одного загиблого і близько семи поранених під час боїв за 29-й та 31-й блокпости. За його словами, в результаті боїв 31-й блокпост знищений, а 29-й обстрілюється з далекобійної артилерії.

Нагадаємо, що бійці в результаті масованої атаки бойовиків, яка йшла з допомогою важкої бронетехніки, залишили позиції на 31-му блокпосту. Зазначимо, Семен Семенченко раніше повідомляв, що сили АТО втратили двох бійців.

Пізніше член фракції Радикальної партії Сергій Мельничук повідомив, що в результаті бойових дій в районі 31-го блокпоста в Луганській обл. поранення отримали дев'ять українських військових. За даними РНБО, сили АТО на півночі зони АТО атакували регулярні російські війська за допомогою бронетехніки. На даний момент, як повідомив спікер АТО Андрій Лисенко на екстреному брифінгу, бойовики і війська РФ зупинені в районі Зимогір'я та Слов'яносербська».

Про це повідомляється в середу на сайті телеканалу «112 Україна».

Як інформував «ЩЛ», Співзасновник спільноти «Армія SOS» Юрій Касьянов констатував у вівторок, що російсько-терористичні війська хочуть оточити сили 24-ї Залізної бригади зі Львівщини та інших підрозділів, які розташовані вздовж «бахмутської» траси й, таким чином, відкрити собі дорогу на Лисичанськ, у прес-службі мінстерства оборони стверджують у середу: «Українські військові зупинили наступ терористів у районі 29 та 31 блокпостів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів