На Майдані Незалежності в Києві відбувається четверте Громадське віче (трансляції)

13:14 22 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/PoshukovaIniciativa

На ньому будуть розглянуті питання біженців, полонених, корупції і проблем з поставками всього необхідного для військовослужбовців на Схід, люстрації суддів та підписання економічної частини Угоди про асоціацію з Євросоюзом.


Відео: Espreso TV - LIVE



«Незалежне Бюро Новин» інформує сьогодні, 22 червня, в повідомленні «На Майдані в Києві проходить четверте Громадське віче»:

У неділю, 22 червня, в Києві проходить четверте Громадське віче. Захід традиційно розпочався з виконання українського гімну.

Сьогодні активісти ознайомлять присутніх з результатами своєї діяльності, важливими законами, які були прийняті і які необхідно прийняти, буде оголошений план дій на найближчі дні і продовження акції «Перевибори». Багато часу на сьогоднішньому Віче буде приділено темі війни.

Активісти представлять факти зради народних депутатів і представників силових відомств, які призвели до загибелі людей на Сході. Будуть розглянуті питання біженців, полонених, корупції і проблем з поставками всього необхідного для військовослужбовців на Схід. Перед присутніми виступить командир батальйону «Луганськ». Крім того, на розгляд Віче будуть винесені питання люстрації суддів та підписання економічної частини Угоди про асоціацію з Євросоюзом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів