На Майдані Незалежності в Києві – сутички (трансляції, відео)

22:05 29 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: /hromadske.tv

Як повідомили у вівторок виданню «Еспресо.TV» в Самообороні Майдану, «особи, які назвалися націоналістами і нібито хотіли вшанувати героїв Небесної сотні, насправді виявились повокаторами».


Відео: Espreso TV - LIVE

 

Цю інформацію підтвердив інтернет-виданню «Еспресо.TV» політолог Сергій Гайдай, який щойно приїхав з Майдану. «Клонна молодиків, всі в чорному новенькому, з повязками «Правий сектор», російськомовні. Підійшли до входу на Майдан, до барикади біля Поштамту, їм перегородили дорогу, а молодики задиралися і кричали розійтись», – розповів Гайдай.

Також є інформація, що з боку КМДА було чути постріли. Самооборона перекрила в'їзди на Майдан шинами.

Натомість Громадське телебачення повідомляє: «Біля однієї з барикад Майдану відбувається масова бійка між активістами Соціал-націоналістичної асамблеї та, ймовірно, самооборонівцями. Кількадесят хвилин тому активісти СНА зібралися під будівлею Київради та рушили смолоскипною ходою убік Майдану. Біля барикади, що напвпроти Головпоштамту, колону зупинили. Почалася бійка. За попередньою інформацією, активісти СНА планували йти під Верховну Раду, щоб вимагати від влади повноцінної АТО на сході».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів