На Львівщині збудують ще 6 пунктів пропуску з Польщею

15:41 24 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

За кілька років на кордоні між Львівською областю і РП Польща до чотирьох діючих буде додано ще шість нових пунктів пропуску. Про це сьогодні повідомив в.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму ОДА Лев Захарчишин.

«Наприкінці року відкриють пункт пропуску Грушів-Будомєж, а наступного року заплановано відкрити Угринів-Довгобичів. Через кілька років буде відкриття пункту пропуску в Старосамбірському районі. Ці пункти пропуску не передбачають переїзд важковантажного транспорту, вони спрямовані на туризм та культурні огляди. – зазначив в.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму ОДА, – Ми також ведемо активні переговори із нашими польськими колегами про відкриття нових пунктів пропуску в Сокальському, Турківському та Старосамбірському районах»,- додав він.

За словами Л. Захарчишина, триває робота над проектом створення залізничного сполучення Львів-Варшава на одній колії без пересадок, задля зручності пасажирів. Також є перспектива перетворення аеропорту «Львів» на потужний транспортний вузол.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів