На Львівщині Народну Раду визнали у Червонограді та Золочеві (відео)

20:40 30 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Їх депутати також заборонили у себе діяльність «Партії регіонів» та КПУ.


Відео: TheZolochiv

Спершу 30 січня 2014 року на позачерговій сесії Червоноградської міської ради, скликаній з ініціативи фракції ВО «Свобода», депутати одноголосно ухвалили рішення про визнання Народної Ради органом, уповноваженим представляти інтереси народу України.. Про це повідомив секретар Червоноградської міської ради свободівець Павло Пилипчук. 

Окрім цього, рада ухвалила рішення про заборону на території м. Червонограда діяльності Комуністичної партії України та «Партії регіонів» йвикористання комунального майна територіальної громади Червоноградською міською організацією ветеранів України, оскільки приміщення використовують як офіс для компартії. Також депутати ухвалили звернення до державних службовців, суддів, працівників правоохоронних органів та військовослужбовців.

У п’ятницю відбулася й позачергова сесія Золочівської районної ради, на якій депутати визнали Народну Раду як колегіальний орган, уповноважений представляти інтереси народу України. Про це повідомив заступник голови Золочівської районної ради свободівець Андрій Леськів. 

Депутати ще й заборонили на території району діяльність «Партії регіонів» та Комуністичної партії. Також рада звернулася до командира частини внутрішніх військ, яка дислокується з Золочеві, із закликом не допустити дострокового виїзду контрактників із Золочівського навчального центру, бо їх можуть використати для розгону Майдану.

Зокрема у зверненні йдеться: «Ми закликаємо офіцерів внутрішніх військ пам’ятати про офіцерську честь, про те, що вони давали присягу на вірність українському народові, а не Януковичу. Внутрішні війська повинні захищати народ та Конституцію, а не олігархів та їх інтереси»

Про це повідомляє сьогодні, 30 січня, прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів