На Львівщині відбудеться Всеукраїнська зустріч молодіжних центрів

15:00 23 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

24-26 жовтня у селі Довгомостиська на Львівщині зустрінуться на заході «Молодіжні центри в Україні: оцінка, розвиток, партнерство» працівники молодіжних центрів з 14 областей України.

Про це повідомили у вівторок, 23 жовтня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Зустріч молодіжних центрів – всеукраїнський проект з обміном досвіду та успішними практиками молодих фахівців у сфері молодіжної політики, який реалізують у Львівській області. Він розрахований на працівників молодіжних центрів України та побудований у форматі спільного навчання».

«В умовах швидкого розвитку молодіжних центрів в Україні заплановано реалізувати Програму на всеукраїнському рівні. Програма Всеукраїнської зустрічі молодіжних центрів передбачає презентацію діяльності Львівського обласного молодіжного центру, обмін практиками молодіжної роботи, сесії «Комунікація влади та громади» та «Розвиток молодіжних центрів в Україні», а також міні-презентації успішних проектів. Організатори – міністерство молоді та спорту України, Львівська обласна державна адміністрація, Львівський обласний молодіжний центр», – поінформували також прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів