На Львівщині тривають публічні дебати щодо ОТГ

15:00 30 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

30 березня на Жовківщині стартували публічні дебати на тему «Навіщо громадам об’єднуватися?».

Про це повідомили сьогодні, 30 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Організатор дебатів – швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні DESPRO» за підтримки міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Учасників дебатів ознайомили із теорією та практикою реформи місцевого самоврядування, територіальної організації влади, а також децентралізації владних повноважень».

«Окрім цього, в межах дискусій присутні у залі, за допомогою спеціального пульту, мають можливість одразу голосувати за ту чи іншу сторону обговорення. У дебатах беруть участь голови та депутати місцевих рад, представники педагогічних та медичних колективів районів Львівщини», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Серед учасників дебатів – представники Львівської обласної державної адміністрації та голови об’єднаних громад Львівщини. Дискусія торкається перспектив розвитку освітньої сфери та сфери охорони здоров’я об’єднаної громади, а також можливостей для активізації місцевого економічного розвитку об’єднаних громад», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів