На Львівщині активісти перешкодили концерту співачки, яка виступала перед антимайданівцями (відео)

17:19 9 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Андрій Дмитренко з Моршина пояснив журналісту: «Ми ж їй нагадали, як зривала українські прапори з концертного залу. Не забули її брехливі обіцянки допомогти родинам героїв Небесної сотні».


Відео: Тимофій Нагорний

Журналіст Юлія Ліпіч розповіла в сьогоднішній публікації «Наталію Валевську вигнали з концерту» в київській «Газеті по-українськи»:

«3 січня співачка Наталія Валевська приїхала з концертом у курортне місто Моршин Львівської області. Місцеві зустріли її криками «Ганьба» й не дозволили співати.

– Виступ планували на восьму вечора. За дві години у центрі міста почали гуртуватися активісти. Валевська до відпочиваючих підсилала людей, які закликали бойкотувати активістів, називали їх «провокаторами». Але протестувальників зібралося більше, – розповідає 26-річний Андрій Дмитренко з Моршина. – Наталія одягнула жовто-блакитний гірськолижний комбінезон із тризубом. Казала, що співала на Антимайдані, бо така у неї була життєва позиція. А тепер вона змінилася. Із собою привезла бізнесмена Тимофія Нагорного. Той бився у груди: мовляв, Валевська – справжній патріот. Ми ж їй нагадали, як зривала українські прапори з концертного залу. Не забули її брехливі обіцянки допомогти родинам героїв Небесної сотні.

Валевську охороняли 12 міліціонерів. Люди її не впустили на сцену. Організатори оголосили, що концерту не буде. Повернули гроші за квитки.

«Наталію Валевську звинувачували в тому, чого вона не робила, погрожували фізичною розправою, – написав на своїй сторінці у «Фейсбуці» Тимофій Нагорний. – Там був самосуд і беззаконня».

4 січня Наталія Валевська виступила в курортному місті Трускавець на Львівщині.

Про це повідомляється в п'ятницю на сайті в київської «Газети по-українськи».

Як інформував «ЩЛ», жителі Моршина на Львівщині зірвали концерт співачки, яка виступала перед тітушками-антимайданівцями, а також закликала прибрати зі сцени червоно-чорний прапор.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів