На Львівщині перебуває Володимир Зеленський

14:39 17 вересня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 17 вересня, на Львівщині перебуває Президент України Володимир Зеленський.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише DailyLviv.

Глава держави взяв участь у відкритті військових навчань Rapid Trident – 2020.

Голова ЛОДА Максим Козицький написав у Фейсбуі:

"Зранку відвідали Міжнародний центр миротворчості та безпеки на Яворівщині. Тут стартували міжнародні навчання Rapid Trident-2020. Цього року участь у них візьме 4 тисячі військових з армій 9-ти країн світу!

Тема сценарію навчання нагадує події на Сході України: країна-агресор дестабілізує ситуацію в певному регіоні іншої держави і здійснює спробу окупувати її.

В уявній війні ситуація оптимістична. Об’єднане угруповання військ союзницьких держав організовує оборону і звільняє тимчасово окуповані агресором території. Проводить стабілізаційну операцію.

Впевнений, такі навчання ще більше зміцнять військове співробітництво України з країнами-учасницями та партнерами НАТО".

Також у графіку Президента України – ознайомлення з перебігом реалізації програми «Велике будівництво» на Львівщині, зустрічі з представниками ІТ-бізнесу, ректорами вишів та ветеранами АТО/ООС.

Крім того, Президент візьме участь у представленні Стратегії розвитку Львівської області до 2027 року та заходах з нагоди Дня рятівника

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів