На Львівщині обиратимуть 11 депутатів

15:20 20 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

22 грудня у двох районах Львівської області відбудуться додаткові місцеві вибори.

Проголосувати цього дня матимуть право понад 2300 виборців Жидачівського і Мостиського районів. Про це повідомила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів.

За її словами, на Жидачівщині пройдуть додаткові вибори в Облазницькій сільській раді (села Облазниця, Воля-Облазницька, Дунаєць, Жирівське, Корнелівка, Махлинець, Нове Село), яка приєдналася до Гніздичівської селищної ради обʼєднаної територіальної громади. Тут голосування відбудеться на пʼятьох виборчих дільницях на постійній основі у чотирьох одномандатних виборчих округах. На чотири депутатські місця тут кандидує семеро осіб.

Загалом 817 виборців включено до уточнених списків виборців на цих додаткових виборах. А на Мостищині відбудуться додаткові вибори у двох сільських радах – Мишлятицькій (села Мишлятичі, Ганьковичі, Конюшки, Липки, Тамановичі, Толуковичі) і Хідновицькій (села Хідновичі, Боратичі, Тишковичі). Ці ради приєдналися до Шегинівської сільської ради обʼєднаної територіальної громади. Голосуватимуть виборці на шістьох виборчих дільницях на постійній основі у сімох одномандатних виборчих округах.

На сім депутатських вакансій претендує 21 кандидат в депутати. В уточнені списки виборців включено 1517 виборців.
Посадовець додала, що відділи ведення Державного реєстру виборців Жидачівської і Мостиської райдержадміністрацій, як вимагає частина друга статті 32 Закон України «Про місцеві вибори», до 19 грудня включно передали уточнені списки виборців на паперовому носії дільничним виборчим комісіям звичайних виборчих дільниць. Більше новин з виборчої тематики – на сторінці «Державний реєстр виборців. Львівщина».

Про це повідомили у Львівській ОДА. Як інформував «Щоденний Львів», 29 грудня 2019 року відбудуться перші вибори депутатів Нежухівської сільської ради і Нежухівського сільського голови Стрийського району.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів