На Львівщині гроші для українських військових зібрали й мережа аптек та садовий кооператив

17:58 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comtheministryofdefence.uaphotos_stream

Про це повідомила а п’ятницю фахівець зовнішніх комунікацій ЛОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Лідія Буляк.

Як повідомила сьогодні, 4 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міськради, обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ», яка працює над розширенням доступу ВІЛ-позитивних людей до лікування, публічно заявила про максимальну підтримку збройних сил України до завершення АТО. Прес-служба ЛМР також цитує фахівця зовнішніх комунікацій ЛОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Лідію Буляк, яка розповіла:

«Упродовж декількох останніх місяців організація не залишалась осторонь подій в Україні, а усіма можливими способами намагались допомогти євромайданівцям та військовим. Збирали теплий одяг та ковдри, медичні засоби, ліки, продукти харчування та кошти.

Нещодавно організація вирішила допомогти 3-му батальйону територіальної оборони, який базується на території Львівської області. За декілька днів пошуків вдалось зібрати значну суму коштів для закупівлі необхідних медичних засобів, а саме: бензогиксонії, диклофенаки, анальгіни, кардіамін, амброксоли та лейкопластирі.

Мешканці садового кооперативу «Сокіл» змогли зібрати та пожертвувати 1190 грн для потреб української армії. Мережа аптек «Знахар» теж активно долучились до проведення акції.

Керівництво аптек пішло нам на зустріч і допомогло придбати ліки та медичні засоби за низькими цінами, також купили значну частину ліків. Завдяки змозі закупити необхідні ліки та медичні засоби за низькими цінами, було придбана велика кількість медикаментів для заповнення аптечок військових».

У повідомленні прес-служби ЛМР також йдеться: «Львівське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» висловлює подяку мережі аптек «Знахар», садовому кооперативу «Сокіл» та усім небайдужим за те, що відгукнулися і допомогли українським військовим у цей складний час. Весь колектив організації вірить, що скоро в нашій країні запанує мир та злагода.  При бажанні допомогти українським військовим, можете перерахувати гроші на банківські реквізити Приват Банку 5168 7572 2494 1627, або привезти продукти харчування, ліки чи медичні засоби до місця дислокації 3–го БТО, або до організації за адресою: вул. Лемківська, 10/1, тел./факс (032) 231–92–44; моб.0673228426».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів