У Свердловський район Луганщини прибули з Росії п'ять БТРів і 20 вантажівок із терористами, – очевидці

22:52 3 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

«До селища Провалля зайшла колона чеченців», – повідомляють у вівторок мешканці міста Свердловськ.

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує сьогодні, 3 червня, в повідомленні «У Луганську область приїхало п'ять БТРів і 20 вантажівок із терористами з Росії, – очевидці»:

«У Свердловському районі Луганської області відмічається збільшення концентрації російських терористів, які вільно минають державний кордон. Про це «ТСН.uа» поідомляють місцеві жителі.

Місцевих прикордонників відправили в район Дяково, де очікується прорив бойовиків. Таким чином, кордон у Свердловському районі ніхто не контролює.

«До селища Провалля зайшла колона чеченців. Є підтвердження переляканих жителів. Більше 20 Уралів і п'ять БТРів. Стоять вони в Проваллі, Зимівниках, Майці, Калініному. Там абсолютно порожній кордон», – повідомляють мешканці Свердловська.

При цьому терористи концентруються в дитячому таборі «Королівські скелі». Там же знаходяться і сили місцевих екстремістів, яких нібито контролює керівництво одного з вугільних підприємств відомого українського мільярдера.

У той же час, російські бойовики поки нікуди не виходять, а на щось чекають. Нагадаємо, раніше терористи спробували створити в Свердловську свій центр підготовки бойовиків для подальшої відправки в Антрацит і Донецьк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів