На Луганщині українські військові полонили російського солдата-строковика, – «ІС»

18:15 17 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/EuroMaydan/photos_stream

Про це повідомляє в четвер спільнота «Інформаційний Спротив».

Спільнота військових фахівців «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 17 липня, на своєму сайті в «Зведенні «ІС»: У Луганській області затромано российского солдата. Бойовики обстрілюють територію Росії»:

«У Луганській області військовослужбовцями 51-ї окремої механізованої бригади зі складу сил АТО взято в полон російського військовослужбовця – солдата строкової служби ЗС РФ («зелений чоловічок»). Із району н.п. Маринівка (Донецька область) терористи ведуть артилерійський вогонь в район н.п. Куйбишеве (Ростовська область, Росія). За нашими даними, в районі н.п. Куйбишево раніше були зосереджені підрозділи Збройних сил РФ».

Натомість луганський сайт «Informator.lg.ua» розповідає в четвер у повідомленні «Зелені чоловічки» вже в Ізвариному»:

«На території селища Ізварине (Краснодонського району) були помічені невідомі озброєні люди. Очевидці відзначають, що у них відпороти шеврони, але в розмові з місцевими вони не приховують, що приїхали з Росії.

Кожен із них добре озброєний і екіпірований. Вони прибувають на територію України на вантажівках і розосереджуються в невідомому напрямку. Раніше добре озброєних невідомих людей бачили в Луганську на території заводу лужних акумуляторів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів